Kauhanpyörittäjät

Engcon ja Rototilt:
huolto, varaosat ja myynti.

Engcon Huolto, Varaosat ja Myynti

Engconin rototiltit on varustettu kaksitoimisilla kallistussylintereillä suurimman kallistusvoiman ja tasaisempien liikeratojen aikaansaamiseksi. Tasainen kuormitus vähentää rasitusvoimia. Paitsi voima- ja toimintaetuja, tulevat myös varaosat tai koko sylinteri edullisemmaksi.

Engconin sylinterit ovat myös yksinkertaisempia huoltaa kuin muut olemassaolevat tyypit. Venttiililohko sijaitsee alaosassa, mikä vähentää tarttumis- ja taittumisvaaraa. Engconin rototiltit voidaan sovittaa useimpiin markkinoilla oleviin 1,5 – 32 tonnin kaivukoneisiin ja kaivurikuormaajiin.

System Engconilla ja hydraulisella EC-OIL-työlaitekiinnikkeellä voit nopeasti vaihtaa työtehtävää ja lisätä kaivukoneesi tai traktorikaivurisi käyttöastetta ja kannattavuutta. System Engconin tuotteet on sovitettu toisiinsa ja niitä käyttämällä kaivukone pystyy kaikenlaisiin työtehtäviin.

Saat kauttamme alkuperäiset varaosat ja laadukkaat huoltopalvelut. Teemme mielellämme myös tarjouksen uusista Engcon-laitteista.

Rototilt® Huolto, Varaosat ja Myynti

Rototilt® muuttaa kaikenlaiset kaivukoneet käteviksi moniosaajiksi. Indexator tuotteiden ansiosta voit helposti ja tarkasti pyörittää ja kallistaa kauhoja ja muita työlaitteita yhdellä liikkeellä. Ratkaisut tarjoavat käyttöösi voimaa ja hallintaa. Indexator-tuotteet kestävät koviakin otteita tinkimättä milliäkään turvallisuudesta sekä tarjoavat pitkän tähtäimen kannattavuutta.

Mutta pienetkin seisokit vaikuttavat kannattavuuteesi. Avullamme saat työt taas nopeasti käyntiin. Pidämme huolta Indexator-laitteistasi. Valtuutettuna Indexator-merkkihuoltona saat tärkeimmät varaosat aina hyllystä. Asentajiemme tietotaito on aina ajan tasalla. Huoltoa hallilla sekä maastossa.

Lue lisää Indexator rototilteistä osoitteesta www.indexator.se
Saat kauttamme alkuperäiset varaosat ja laadukkaat huoltopalvelut. Teemme mielellämme myös tarjouksen uusista Indexator-laitteista.

Tarvitsetko huoltoa tai varaosia?