Webasto

Webasto huolto ja varaosat

Webasto lämmittää auton, vesikiertoisen generaattorin, matkailuauton, linja-auton, pakettiauton, työkoneen ja veneen: lämmittää sisätilat, sulattaa tuulilasin ja pitää sisäilman mukavan lämpöisenä. Lisäksi esilämmitetty moottori säästää polttoainetta ja moottoria sekä vähentää haitallisia pakokaasupäästöjä.

Vesilämmityslaitteet moottorin ja sisätilojen lämmitykseen ja ilmalämmityslaitteet sisätilojen lämmitykseen. Webaston mallistosta löytyy sopiva lämmitin jokaiseen käyttötarpeeseen ja kokoluokkaan!

Saat kauttamme alkuperäiset varaosat ja laadukkaat huoltopalvelut.

Eberspächer Huolto ja Varaosat

Eberspächer tarjoaa kattavan valikoiman luotettavia ja pitkäikäisiä esilämmittimiä työkoneisiin, kuten Airtronic ja Hydronic -lämmittimet.
Talvi kestää 6-7 kuukautta, mutta näillä leveysasteilla on kylmiä aamuja paljon pidempänä ajanjaksona vuodesta. Vielä huhtikuussa on pakkasaamuja ja jo lokakuussa voi lämpötila laskea varsin alas.
Lyhyesti sanottuna: Lämmittimelle riittää töitä pidempään kuin ilmastoinnilla – lämmitin kuuluisi olla jokaisessa työkoneessa.

Myös työkoneessasi on oltava ihanteellinen sisälämpötila aivan kuten missä tahansa muussakin työpaikassa.

Ebersbächer-lämmittimet lämmittävät ohjaamon, työskentelytilan tai tavaratilan sopivan lämpöiseksi moottorista riippumatta. Saat kauttamme alkuperäiset varaosat ja laadukkaat huoltopalvelut.

Tarvitsetko huoltoa tai varaosia?