Öljyt ja voiteluaineet

Voit tilata öljyt ja voiteluaineet verkkokaupastamme!

John Deere voiteluaineet

John Deere -voiteluaineet on suunniteltu varta vasten John Deere -koneisiin. Jokainen tarjoamamme voiteluaine on John Deeren asiantuntevien insinöörien kehittämä ja optimoitu raskaaseen käyttöön. Tuotteemme sekä parantavat koneittesi suorituskykyä että suojelevat niitä kulumiselta eli pidentävät niiden käyttöikää.

Tutustu John Deere voiteluaineisiin tästä linkistä.

JCB alkuperäiset voiteluaineet ja nesteet

JCB -voiteluaineet öljyt, nesteet sekä rasvat  suoraan varastostamme.
Valtaosan huolto-osatarpeesta pystymme toimittamaan jo seuraavalle päivälle.

Komatsu -voiteluaineet

Komatsun voiteluaineet on suunniteltu erityisesti raskaan kaluston käyttöön korkeiden laatuvaatimusten mukaisesti. Oikeanlaiset voiteluaineet pienentävät ylläpitokustannuksia, parantavat koneen tuottavuutta sekä pidentävät koneen käyttöikää.

Teboil -voiteluaineet ja jäähdytinnesteet

Teboil-voiteluaineiden laaja valikoima kattaa sekä ajoneuvojen että teollisuuden voitelutarpeet. Innovatiivinen tuotekehitys ja yli 50 vuoden valmistuskokemus takaavat parhaat voiteluominaisuudet vaativimmissakin olosuhteissa. Forest Huollon kautta tilatut öljytynnyrit toimitetaan rahtivapaasti suoraan Teboilin varastosta.

Teboil Jäähdytinneste antaa jäähdytysjärjestelmälle erinomaisen suojan jäätymistä, syöpymistä ja korroosiota vastaan. Teboil Glycold XLC on nitriitti-, fosfaatti-, silikaatti-, amiini- ja boraattivapaa etyleeniglykolipohjainen Longlife-jäähdytinneste. Se on tarkoitettu ympärivuotiseen käyttöön sekä kevyen että raskaan kaluston ajoneuvojen ja työkoneiden jäähdytysjärjestelmissä.

Tutustu Teboil öljyihin täältä ja Teboil jäähdytinnesteisiin tästä linkistä.

Tarvitsetko huoltoa tai varaosia?